Menu
AFTEN
BAR SNACKS
Oliven
45
Saltede & røgede mandler
35
Surdejsbrød
45
m. olivenolie
SNACKS FRA KØKKENET
Østers m. fermenteret hot sauce
125/220
3stk/6stk
Boquerones
90
syltede hvide ansjoser & croutoner
Sardiner
125
m. citron aioli, kaperssalat & grillet brød
Charcuteri
130
fra Troldgaarden
Padrons
70
KOLDE RETTER
Straciatella
135
m. figner, radicchio & ansjos
Tuna tostada
160
m. chile árbol, sesam & koriander
Sandart aguachile
150
m. agurk, courgette & citrongræs
Tomato tonnato
115
m. basilikum
VARME RETTER
Stegt spidskål
115
m. yoghurt, chili olie & ristede mandler
Kulmule
175
m. majs, muslinger & sauteret kål
Dansk sort hummerhale
210
m. hokkaido & cashew sauce
Majskolbe
65
m. miso smør & togarshi
Aubergine
120
m. courgette & romesco
Fladbrød
155
m. pulpo, tomat, paprika & romaine
Côte de boeuf
520
fra Troldgaarden 500g m. nye løg & urte emulsion
DESSERT
Karamel panna cotta
85
m. kaffeolie
Chokolade is
100
m. mascarpone & mirabelle
FROKOST
BAR SNACKS
Oliven
45
Saltede & røgede mandler
35
Surdejsbrød
40
m. olivenolie
Østers
3stk / 6stk 125/220
fermenteret hot sauce
KOLDE RETTER
Sardiner
125
m. citron aioli, kaperssalat & grillet brød
Charcuteri
130
fra Troldgaarden
Straciatella
135
m. grønne ærter, urtepesto & pigment d’espelette
Sandart aguachile
145
m. agurk, courgette & citrongræs
Tomato tonnato
115
m. basilikum
VARME RETTER
Stegt spidskål
115
m. yoghurt, chili olie & ristede mandler
Quesadilla
145
m. shiitake svampe, vesterhavsost & syrlig salat
Stegt fjæsing
145
m. majs, sauteret kål & musling creme
DESSERT
Dagens bagværk
Karamel panna cotta
85
m. kaffe olie
MORGENMAD
7.30 – 11.00 / 09:00 – 11:30 LØR – SØN
Yoghurt fra Søtoftes gårdmejeri
75
m. honningristet granola & abrikos kompot
Ristet surdejsbrød
65
m. bøf tomater, gedeost, basilikum & balsamico vinaigrette
Surdejsbrød
90
m. grubelagret vesterhavsost, pisket smør & blødkogt æg
Toast på surdejsbrød
90
ost, skinke, grov sennep & pickle
Røræg
125
m. stegt kål og bagte tomater
Bagværk
croissant
40
canale
35
spandauer
45
brunsviger
45