Menu
AFTEN
KØKKENET ÅBNER KL 17.00
Surdejsbrød
45
m. olivenolie
Crostini
85
m. persillesmør & syltet ansjos
Østers
130/240
m. mignonette, saltede stikkelsbær & østersblad (3stk/6stk)
Stracciatella
135
m. fennikel, sorte oliven & syltet seleri
Okse tartar
155
m. rød peber, saltede mandler, rucola & parmesan
Bagt rødspætte
210
m. knoldselleri puré, syltet fennikel & porre
Kål
190
m. hjertemusling, havbars & blåmuslingesauce
Onglet
220
m. bagte tomater, ansjoser & sauce
Kyllingebryst
190
m. grønne bønner & kylling jus
Blomkål
165
brunet smør, hasselnød, parmesan
DESSERT
Pære sorbet
85
m. aromatiske urter & olivenolie
Mælkeis
110
m. blomme & lavendel
FROKOST
MANDAG – FREDAG 12.00 – 15.00 / LØRDAG 12.30 – 15.00
SNACKS
Surdejsbrød
45
m. olivenolie
Østers 3 stk / 6 stk
130/240
m. saltet stikkelsbær & østersblad
Stracciatella
125
m. fennikel, sorte oliven & pinjekerner
Okse tartar
155
m. rød peber, rucola, saltede mandler & parmesan
Omelet
140
m. krydret tomatsauce, yoghurt & brunet smør
Blomkål
165
brunet smør, hasselnød, parmesan
Oksesuppe
165
m. urter & surdejsbrød
DESSERT
Pæresorbet
85
m. aromatiske urter & olivenolie
MORGENMAD
MANDAG – FREDAG 7.30 – 11.00 / LØRDAG 9.00 – 11.30
Surdejsbolle
55
m. ost & smør
Blødkogt æg
25
Yoghurt
75
m. honning ristet granola, bær kompot & mynte
Omelet
130
m. krydret tomatsauce, yoghurt & brunet smør
Banankage
65
BAGVÆRK
Croissant
45
Pain au chocolat
45
SØNDAG
Priser og indhold i menuen kan variere fra søndag til søndag
BAR SNACKS
Oliven
45
Saltede & røgede mandler
40
Surdejsbrød
45
m. olivenolie
MENU
Surdejsbolle
55
m pisket smør og vesterhavsost
Yoghurt
75
m. honningristet granola, kvæde kompot, honing & mynte
Kernemælks pandekager
95
m. vanilie mascarpone & solbær kompot
Straciatella
135
m. syltet selleri, sorte oliven, pinje kerner & rucola
Okse tartar
155
m. kapers, croutoner & dijonnaise
Bagværk
Croissant
45
Pain au chocolate
45