Menu
AFTEN
KØKKEN ÅBNER KL 17.00
SMÅ RETTER
Surdejsbrød
45
m. olivenolie
Bruschetta
per styk 30
m. basilikum & ansjos
Padrons
85
Østers
120/220
m. skalotteløg & æble mignonette
STORE RETTER
Sardiner
135
m. aioli, kaperssalat & grillet brød
Rødfisk ceviche
150
m. mandarin, agurk & rød grape
Raddichio salat
120
m. appelsin, feta & pistache
Tartar
140
m. trøffel mayo, radicchio & parmesan
Straciatella
135
m. confiteret tomat, sorte oliven & basilikum
Blomkål
140
m. grøn yoghurt sauce & hasselnødder
Svinenakke
195
m. sølvbeder, æblepure & peberod
Torsk
210
m. hokkaido græskar, paprika & pinjekerner
DESSERT
Affogato
70
Vanilje is & Espresso
Barlie’s tiramisu
95
m. pistacie
Mørk chokolade ganache
70
m. hasselnødder, havre knas & olivenolie
FROKOST
MANDAG – FREDAG 12.00 – 15.00 / LØRDAG 12.30 – 15.00
SNACKS
Surdejsbrød
45
m. olivenolie fra psyche organic
Østers 3 stk / 6 stk
120/220
m. skalotteløg & æble mignonette
STORE RETTER
Sardiner
135
m. aioli, kaperssalat & grillet brød
Okse tatar
140
m. trøffel mayo, hasselnødder & parmesan
Raddichio salat
120
m. appelsin, feta & pistache
Straciatella
140
m. vindruer & ristede græskarkerner
Rødfisk ceviche
150
m. mandarin, agurk & rød grape
Fladbrød
145
m. stegt kål, spejlæg & kinesisk chili olie
Hokkaido suppe
125
m. yoghurt, ristede mandler, paprika & grillet brød
Blomkål
140
m. grøn yoghurt sauce & hasselnødder
Ossobucco
185
m. kartoffel pure, parmesan & basilikums sauce
DESSERT
Affogato
70
Vanilje is & Espresso
Barlies Pistacie Tiramisu
95
MORGENMAD
MANDAG – FREDAG 7.30 – 11.00 / LØRDAG 9.00 – 11.30
Surdejsbolle
55
m. ost & smør
Surdejsbolle
85
m. ost, smør, kompot & blødkogt æg
Yoghurt
75
m. granola, blommekompot & clementin
Havregrød
75
m. æblekompot, dadel caramel & granola
Tyrkisk æg
100
m. drænet yoghurt, chili olie, friske urter & ristet brød
Omelet
125
m. confiteret tomat, basilikum vinaigrette & parmesan
Omelet
125
m. n’duja & stegt kål
Ristet surdejsbrød
135
m. , spejlæg, mizuna salat, bacon & vintertomat
BAGVÆRK
Croissant
40
Pain au chocolat
40
Kardemommesnegl
35
SØNDAG
Priser og indhold i menuen kan variere fra søndag til søndag
BAR SNACKS
Oliven
45
Saltede & røgede mandler
40
Surdejsbrød
45
m. olivenolie
MENU
Surdejsbolle
95
m. vesterhavsost, pisket smør & kogt æg
Surdejsbolle
55
m pisket smør og vesterhavsost
Yoghurt fra Søtoftes gårdmejeri
75
m. honningristet granola & bær kompot
Grød på havre & boghvede
75
m. æblekompot, dadelkaramel & mandler
Kernemælks pandekager
95
m. vanilie mascarpone & blomme kompot
Røræg
135
m. bacon, grøn salat & grillet brød
Stracciatella
135
m. hokkaido, salvie & græskarkerner
Sardiner
130
m. citron aioli, kaperssalat & grillet brød
Okse tatar
135
m. ærter, estragon, croutoner & syltede løg
Fladbrød
145
m. stegt kål, spejlæg & kinesisk chili olie
Hokkaido supper
125
m. yoghurt, chili & ristede mandler
Okse ragu
185
m. kartoffel pure & parmesan
Bagte gule beder
95
m. ricotta, pistacie & citron vinaigrette
Bagværk
Croissant
40
Kardemumme snegl
35
Pain au chocolate
40