Menu
AFTEN
17.00-21.30
BAR SNACKS
surdejsbrød
40
oliven olie
saltet røget mandler
35
oliven
45
charcuteri
125
pimientos del padrones
65
APERITIVOS
østers shooters 3 / 6 stk
125 / 220
sangrita, tabasco, koreanske chili flakes
sardiner
115
aioli, kapers salat, citron, ristet brød
blæksprutte i blæk
130
chipotle aioli, lime, ristet brød
friskost
110
ko, ged, & fåreost m. urter
stracciatella
125
butternut squash,pistacienødder, ristede boghvedekerner
tostadas del norte
145
sandart, fjordrejer, chipotle aioli & pico de gallo
tartar af hamachi
145
avocado, agurk, syltede jalapenos
stegte porrer
140
grønt, romesco, pecorino sardo
havtaske
175
mangalica buillon, bruit smør & kapers
tacos de carnitas
130
braiseret nakkefilet og salsa roja
SIGNATUR RETTER
barlie paella
180
safran, hvid fisk, jomfruhummer, blåmuslinger
churrasco
260
chimichurri, salsa criolla
DESSERT
barlie dessert
95
FROKOST
11.30-15.00
østers shooters 3 / 6 stk.
125 / 220
sangrita, tabasco, koreanske chili flakes
ungarnsk mangalica skinke
110
friskost
110
af ko, ged, & får m. urter
stracciatella
125
grillet courgette & pistacienødder
cevichido
145
ceviche m. sandart, rejer & sangrita
tartar af hamachi
145
avocado, agurk, syltede jalapenos
veggie tostadas
130
fennikel, feta & mole verde
kuller
160
linser, muslinger
stegte porrer
140
grønt, romesco, pecorino sardo
pulpo a la barlie
160
kartoffel, appelsin, kapers & aioli
heuvos rancheros
145
stegte bønner, spejlæg, salsa roja, fetaost (+15 mangalica skinke)
frijoles borrachos
130
bønner, chorizo, bacon
DESSERT
hibiscus sorbet
95
hvid chokolade, pistacienød crumble
MORGENMAD
7.30 – 11.00
yogurt
75
granola, syltede blommer
rugbrød
90
blødkogt æg, kærnet smør, prosciutto cotto, veterhavsost
surdejsbrød
90
blødkogt æg, kærnet smør, prosciutto cotto, vesterhavsost
huevos a la mexicana
130
røræg, bønner & pico de gallo
heuvos rancheros
145
stegte bønner, spejlæg, salsa roja, fetaost (+15 mangalica skinke)
Bagværk
croissant
40
mandel croissant
45
brunsviger
45