Menu
AFTEN
KØKKENET ÅBNER KL 17.00
Surdejsbrød
45
m. olivenolie
Melon
70
m. prosciutto
Padrons
85
Østers
130/240
m. spicy appelsin sauce & koriander
Stracciatella
125
m. fennikel, sorte oliven, syltet seleri & pinjekerner
Sardiner
135
m. aioli, spicy tomat chutney & ristet brød
Nye danske kartofler
130
m. hollandaise & ørredrogn
Okse tartar
155
m. kapers, dijonnaise & brød crouton
Rødfisk ceviche
155
m. wasabi creme, agurk, jalapeno & radise
Fjeldørred
210
m. spædkål, miso sauce
Grillet courgette
125
m. vinaigrette, drænet yoghurt & græskarkerner
Okse bavette
220
m. friggitelli peber, san marzano & salsa verde
DESSERT
Jordbær
90
m. vanilje creme & marengs
Solbær kompot
100
m. karamel chokolade & mælkeis
Rabarber kompot
100
m. stenfrugt, oat crumble & citron mascarpone
FROKOST
MANDAG – FREDAG 12.00 – 15.00 / LØRDAG 12.30 – 15.00
SNACKS
Surdejsbrød
45
m. olivenolie fra psyche organic
Østers 3 stk / 6 stk
130/240
m. spicy appelsin sauce & koriander
Melon
70
m. prosciutto
Stracciatella
125
m. fennikel, sorte oliven & syltet selleri
Sardiner
135
m. aioli, spicy tomat chutney & ristet brød
Kuller ceviche
155
m. jalapeno, agurk, wasabi creme & radise
Romaine salat
115
m. krydderurt-pistacie dressing, tomater, koriander & feta
Okse tartar
155
m. ramsløg, ristet brød & sennep
Butterdejs tærte
125
m. courgette, sorte oliven, gedeost & grøn salat
Grillet makrel
195
m. courgette pure & marinerede tomater
Kuller
220
m. courgette, ærter, hummer sauce
Hvide asparges
145
m. ægge creme, saltet citron & manchego
Grønne linser
160
m. grønne asparges, mascarpone & spæd salat
DESSERT
Jordbær
90
m. vanilje creme & marengs
Creme brûlée
100
MORGENMAD
MANDAG – FREDAG 7.30 – 11.00 / LØRDAG 9.00 – 11.30
Surdejsbolle
55
m. ost & smør (æg + 20, bær kompot +10)
Vandmelon
35
Yoghurt
75
m. honning ristet granola, rabarberkompot & mynte
Acai overnight oats
85
m. jordbær, mandelsmør & granola
Rugbrød
65
m. avocado, yoghurt, chili olie
Omelet
130
m. bøf tomat, vesterhavsost, pisket smør & rugbrød
BAGVÆRK
Croissant
45
Pain au chocolat
45
Kardemommesnegl
40
SØNDAG
Priser og indhold i menuen kan variere fra søndag til søndag
BAR SNACKS
Oliven
45
Saltede & røgede mandler
40
Surdejsbrød
45
m. olivenolie
MENU
Surdejsbolle
55
m pisket smør og vesterhavsost
Surdejsbolle
95
m. vesterhavsost, pisket smør & kogt æg
Yoghurt
75
m. honningristet granola, kvæde kompot, honing & mynte
Chia grød
75
m. banan, dadelkaramel & haselnødder
Kernemælks pandekager
95
m. vanilie mascarpone & solbær kompot
Butterdejs tærte
140
m. courgette, gedeost, karamelliseret løg & castel franco salat
Straciatella
135
m. syltet selleri, sorte oliven, pinje kerner & rucola
Havbars ceviche
155
m. blod appelsin, syltet løg
Okse tartar
155
m. kapers, croutoner & dijonnaise
Makrel
195
m. courgette pure, marinerede tomater & basilikum
Hvide asparges
145
m. ægge creme, brændt citron & manchego
Grønne linser
160
m. grønne asparges, citron mascarpone creme & urter
Bagværk
Croissant
45
Pain au chocolate
45
Kardemumme snegl
40