Menu
AFTEN
BAR SNACKS
Oliven
45
Saltede & røgede mandler
40
Surdejsbrød
45
m. olivenolie
Boquerones
90
syltede hvide ansjoser & ristet brød
SNACKS FRA KØKKENET
Østers m. blodappelsin & hybenrose
125/225
3stk / 6stk
Sardiner
125
m. aioli, kaperssalat & grillet brød
Lufttørret skinke
130
fra Troldgaarden
Coppa
110
fra Troldgaarden
Hjemmelavet friskost
65
m. trøffel & honning
KOLDE RETTER
Stracciatella
135
m. courgette, sorte oliven & basilikum
Rødfisk
140
m. citrus, kumquat & vinter radise
Okse tatar
135
m. ærter, estragon mayo, syltede løg & peberrod
Fladbrød
125
spejlæg, yoghurt, kål & syltet hokkaido
Radicchio
95
m. blod appelsin, pinjekerner & gede feta
Baccala (saltet torsk)
120
m. surdej, rød peber & paprika
VARME RETTER
Salsiccia
150
hvid bønne cassoulet & pesto genovese
Blåmuslinger
90
m. n’duja & ristet brød
Torsk
190
m. glaserede gulerødder, brunet smør blanquette & sprød kål
Pocheret porre
m. sauce gribiche & ristede hasselnødder
Blomkål
135
m. vesterhavsost sauce, purløg & brødkrummer
Okse onglet
215
m. chimichurri & broccoli skud
DESSERT
Chokolade cookie
65
rabarber kompot & lemon curd
Blod appelsin sorbet
95
m. yoghurt mousse & almond crumble
To udvalgte oste
95
m. knækbrød & appelsinkompot
FROKOST
BAR SNACKS
Oliven
45
Saltede røget mandler
40
Surdejsbrød
45
m. olivenolie
Østers m. blodappelsin & hybenrose
125/225
3stk / 6stk
KOLDE RETTER
Sardiner
125
m. citron aioli, kaperssalat & grillet brød
Straciatella
135
m. salvie & græskarkerner
Gravad laks
145
m. creme fraiche & dild
Rødfisk
140
m. citrus kumquat & vinter radise
Okse tatar
135
m. ærter, estragon mayo & peberrod
VARME RETTER
Fladbrød
125
m. spejlæg, yoghurt, kål & syltet hokkaido
Salsiccia
150
m. hvid bønne cassoulet & pesto genovese
Porre
90
m. sauce gribiche & ristede hasselnødder
Blomkålsuppe
100
m. yoghurt, chili olie & ristede mandler
DESSERT
Bananbrød
65
m. mascarpone creme & vanilje olie
Dagens bagværk
MORGENMAD
7.30 – 11.00 / LØR 09.00 – 12.00
Surdejsbrød
85
m. grubelagret vesterhavsost, pisket smør & blødkogt æg
Yoghurt fra Søtoftes gårdmejeri
75
m. honningristet granola & bær kompot
Grød på havre & boghvede
75
m. æblekompot, dadelkaramel & mandler
Gravad laks
125
m. surdejsbrød, creme fraiche & dild
Salsiccia pølse
135
m. spicy tomat salsa, salvie & spejlæg
Fladbrød
125
m. yoghurt, kål, spejlæg & syltet hokkaido
Ristet surdejsbrød
130
m. avocado, spejlæg, urteolie & parmesan
Bagværk
croissant
40
canale
35
spandauer
45
brunsviger
45
SØNDAG
BAR SNACKS
Oliven
45
Saltede & røgede mandler
40
Surdejsbrød
45
m. olivenolie
Østers m. blod appelsin & hybenrose
125 / 220
3stk / 6stk
MENU
Surdejsbrød
85
m. vesterhavsost, pisket smør & kogt æg
Yoghurt fra Søtoftes gårdmejeri
75
m. honningristet granola & bær kompot
Grød på havre & boghvede
75
m. æblekompot, dadelkaramel & mandler
Kernemælks pandekager
85
m. mascarpone & rabarber kompot
Graved laks
155
m. surdejsbrød, pocheret æg & sauce choron
B. L. T. sandwich
115
m. røget bacon, hjertesalat, vintertomat & aioli
Stracciatella
135
m. hokkaido, salvie & græskarkerner
Sardiner
130
m. citron aioli, kaperssalat & grillet brød
Okse tatar
135
m. ærter, estragon, croutoner & syltede løg
Svampetoast
155
m. syrlig salat & feta
Salciccia
135
m.spejlæg & spicy tomatsalsa
TIL DEN SØDE TAND
Bananbrød
65
m. mascarpone creme & vanilje olie
Bagværk
croissant
40
canale
35
spandauer
45
brunsviger
45