Menu
AFTEN
KØKKENET ÅBNER KL 17.00
Surdejsbrød
45
m. olivenolie
Melon
70
m. prosciutto
Crostini
85
m. persillesmør & syltet ansjos
Østers
130/240
m. mignonette, saltede stikkelsbær & østersblad (3stk/6stk)
Stracciatella
135
m. fennikel, sorte oliven & syltet seleri
Tomater
120
m. fersken, nektarin, hybenrose, ricotta & olivenolie
Okse tartar
155
m. rød peber, saltede mandler, rucola & parmesan
Stegt lyssej
210
m. sauce vierge, hvid bønne puré & spidskål
Spæd spidskål
130
m. drænet yoghurt, chili olie, dild & græskar kerner
Kål
190
Hjertemusling, havbars og blåmuslingesauce
Mignon af svin
190
m. porre, jus grais sauce & puffede ris
DESSERT
Mandel Gelato
100
m. chokolade ganache, figenkompot & mandler
FROKOST
MANDAG – FREDAG 12.00 – 15.00 / LØRDAG 12.30 – 15.00
SNACKS
Surdejsbrød
45
m. olivenolie
Østers 3 stk / 6 stk
130/240
m. saltet stikkelsbær & østersblad
Melon
70
m. prosciutto
Stracciatella
125
m. fennikel, sorte oliven & pinjekerner
Tomater
120
m. pesto, hvide & grønne bønner
Okse tartar
155
m. m. rød peber, rucola, saltede mandler & parmesan
Kålskud
130
m. drænet yoghurt, chili olie, dild & græskar kerner
Omelet
135
m. spinat, urte ricotta & grøn salat
Butterdejs tærte
145
m. græskar, nduja & blå ost
DESSERT
Mandel is
100
m. Chokolade ganache, figenkompot & mandler
MORGENMAD
MANDAG – FREDAG 7.30 – 11.00 / LØRDAG 9.00 – 11.30
Surdejsbolle
55
m. ost & smør (æg + 20, bær kompot +10)
Yoghurt
75
m. honning ristet granola, bær kompot & mynte
Bircher müsli
85
m. revet æble, brombær, mandelsmør & granola
Rugbrød
85
m. avocado, yoghurt, chili olie
Omelet
130
m. bøf tomat, vesterhavsost, pisket smør & rugbrød
BAGVÆRK
Croissant
45
Pain au chocolat
45
Kardemommesnegl
40
SØNDAG
Priser og indhold i menuen kan variere fra søndag til søndag
BAR SNACKS
Oliven
45
Saltede & røgede mandler
40
Surdejsbrød
45
m. olivenolie
MENU
Surdejsbolle
55
m pisket smør og vesterhavsost
Surdejsbolle
95
m. vesterhavsost, pisket smør & kogt æg
Yoghurt
75
m. honningristet granola, kvæde kompot, honing & mynte
Chia grød
75
m. banan, dadelkaramel & haselnødder
Kernemælks pandekager
95
m. vanilie mascarpone & solbær kompot
Butterdejs tærte
140
m. courgette, gedeost, karamelliseret løg & castel franco salat
Straciatella
135
m. syltet selleri, sorte oliven, pinje kerner & rucola
Havbars ceviche
155
m. blod appelsin, syltet løg
Okse tartar
155
m. kapers, croutoner & dijonnaise
Makrel
195
m. courgette pure, marinerede tomater & basilikum
Hvide asparges
145
m. ægge creme, brændt citron & manchego
Grønne linser
160
m. grønne asparges, citron mascarpone creme & urter
Bagværk
Croissant
45
Pain au chocolate
45
Kardemumme snegl
40