Menu
AFTEN
KØKKEN ÅBNER KL 17.00
SMÅ RETTER
Surdejsbrød
45
m. olivenolie
Bruschetta
55
m. Basilikum & ansjos
Padrons
85
Østers
120/220
m. Skalotteløg & æble mignonette
STORE RETTER
Sardiner
135
m. aioli, kaperssalat & grillet brød
Rødfisk ceviche
150
m. nashi pære, sesam & chili vinaigrette
raddichio salat
120
m. appelsin, feta & pistache
Tartar
140
m. trøffel mayo, hasselnødder & parmesan
Straciatella
135
m. gule vindruer & ristede græskarkerner
Bagte gule beder
95
m. ricotta, pistacie & citron vinaigrette
Blomkål
140
m. grøn yoghurt sauce & hasselnødder
Svinebryst
195
m. sølvbeder, æblepure & peberod
Torsk
210
m. hokkaido græskar, paprika & pinjekerner
DESSERT
To Typer Ost
95
m. kompot & ristet brød
Barlie’s tiramisu
95
m. pistache
Æblekompot
95
m. havrecrumble & varm vanilje creme
FROKOST
MANDAG – FREDAG 12.00 – 15.00 / LØRDAG 12.30 – 15.00
SNACKS
Surdejsbrød
45
m. olivenolie fra psyche organic
Østers 3 stk / 6 stk
120/220
m. Bloody Mary sauce
Kyllinge lever parfait
95
m. æble kompot & grillet brød
STORE RETTER
Sardiner
135
m. aioli, kaperssalat & grillet brød
Okse tatar
140
m. trøffel mayo, hasselnødder & parmesan
Raddichio salat
120
m. appelsin, feta & pistache
Straciatella
140
m. vindruer & ristede græskarkerner
Rødfisk ceviche
150
m. Nashi pære, sesam & chili vinaigrette
Fladbrød
145
m. stegt kål, spejlæg & kinesisk chili olie
Hokkaido suppe
125
m. yoghurt, ristede mandler, paprika & grillet brød
Svampe toast
165
m. syltede løg & grøn salat
Ossobucco
185
m. kartoffel pure, parmesan & basilikums sauce
DESSERT
Æble compote
65
m. havre crumble & varm vanilje sauce
Hvid chokolade mousse
95
m. blomme & ristede mandler
MORGENMAD
MANDAG – FREDAG 7.30 – 11.00 / LØRDAG 9.00 – 11.30
Surdejsbolle
55
m. ost & smør
Surdejsbolle
85
m. ost, smør, kompot & blødkogt æg
Yoghurt
75
m. granola, brombær kompot & blomme
Havregrød
75
m. æblekompot, dadel caramel & mandler
Tyrkisk æg
100
m. drænet yoghurt, chili olie, friske urter & ristet brød
Omelet
125
m. confiteret tomat, basilikum vinaigrette & parmesan
Omelet
125
m. n’duja & stegt kål
BAGVÆRK
Croissant
45
Pain au chocolat
45
Kanelsnegl
45
Kardemommesnegl
45
SØNDAG
Priser og indhold i menuen kan variere fra søndag til søndag
BAR SNACKS
Oliven
45
Saltede & røgede mandler
40
Surdejsbrød
45
m. olivenolie
MENU
Surdejsbolle
95
m. vesterhavsost, pisket smør & kogt æg
Surdejsbolle
55
m pisket smør og vesterhavsost
Yoghurt fra Søtoftes gårdmejeri
75
m. honningristet granola & bær kompot
Grød på havre & boghvede
75
m. æblekompot, dadelkaramel & mandler
Kernemælks pandekager
95
m. vanilie mascarpone & blomme kompot
Røræg
135
m. bacon, grøn salat & grillet brød
Stracciatella
135
m. hokkaido, salvie & græskarkerner
Sardiner
130
m. citron aioli, kaperssalat & grillet brød
Okse tatar
135
m. ærter, estragon, croutoner & syltede løg
Fladbrød
145
m. stegt kål, spejlæg & kinesisk chili olie
Hokkaido supper
125
m. yoghurt, chili & ristede mandler
Okse ragu
185
m. kartoffel pure & parmesan
Bagte gule beder
95
m. ricotta, pistacie & citron vinaigrette
Bagværk
Croissant
45
Kardemumme snegl
45
Pain au chocolate
45
Kanel snegl
45