Menu
AFTEN
KØKKENET ÅBNER KL 17.00
Surdejsbrød
45
m. olivenolie
Padrons
85
Østers
130/240
m. ponzu & skalotteløg mignonette
Stracciatella
125
m. fennikel, sorte oliven, syltet seleri & pinjekerner
Sardiner
135
m. aioli, spicy tomat chutney & ristet brød
Stenbiderogn
150
m. fladbrød, creme fraiche & peberrod
Okse tartar
155
m. ramsløg, dijonnaise & brød crouton
Havbars ceviche
155
m. appelsin, agurk, wasabi creme & ørredrogn
Kuller
200
m. courgette, ærter, hummer sauce
Lamme culotte
235
m. kålskud, ærter, zhroug & drænet yogurt
Hvide asparges
145
m. æggecreme, brændt citron & manchego
Risotto
165
m. grønne asparges, mynte & bottarga
DESSERT
Jordbær
90
m. vanilje is & marengs
Mælkeis
100
m. salt karamel, peanuts & bourbon chokolade sauce
Creme brulee
100
Oste tallerken
120
morbier, comté & dansk gede ost
FROKOST
MANDAG – FREDAG 12.00 – 15.00 / LØRDAG 12.30 – 15.00
SNACKS
Surdejsbrød
45
m. olivenolie fra psyche organic
Østers 3 stk / 6 stk
130/240
m. ponzu & mandarin
Stracciatella
125
m. fennikel, sorte oliven & syltet selleri
Sardiner
135
m. aioli, spicy tomat chutney & ristet brød
Havbars ceviche
155
m. appelsin, agurk, wasabi creme & ørredrogn
Butterdejstærte
140
m. zucchini, sorte oliven, gedeost & grøn salat
Okse tartar
155
m. ramsløg, ristet brød & sennep
Kuller
220
m. courgette, ærter, hummer sauce
Hvide asparges
145
m. ægge creme, saltet citron & manchego
Grønne linser
160
m. grønne asparges, mascarpone & spæd salat
DESSERT
Jordbær
90
m. vanilje creme & marengs
Creme brûlée
100
MORGENMAD
MANDAG – FREDAG 7.30 – 11.00 / LØRDAG 9.00 – 11.30
Surdejsbolle
55
m. ost & smør
Rugbrød
65
m. bøftomat, feta & paprika
Surdejsbolle
85
m. ost, smør, kompot & blødkogt æg
Yoghurt
75
m. honning ristet granola, rabarberkompot & mynte
Over night oats
75
m. chia frø, solbær, dadelsmør, pecan & hasselnødder
Røræg
125
m. purløg, parmesan & rugbrød
Kernemælks koldskål
70
m. vanilje, citron, nødder & friske jordbær
BAGVÆRK
Croissant
45
Pain au chocolat
45
Kardemommesnegl
40
SØNDAG
Priser og indhold i menuen kan variere fra søndag til søndag
BAR SNACKS
Oliven
45
Saltede & røgede mandler
40
Surdejsbrød
45
m. olivenolie
MENU
Surdejsbolle
55
m pisket smør og vesterhavsost
Surdejsbolle
95
m. vesterhavsost, pisket smør & kogt æg
Yoghurt
75
m. honningristet granola, kvæde kompot, honing & mynte
Chia grød
75
m. banan, dadelkaramel & haselnødder
Tykriske æg
100
pocheret æg m. drænet yoghurt, chili olie, urter & brød
Banan kage
75
m. pekannødder, chokolade & mascarpone creme
Kernemælks pandekager
95
m. vanilie mascarpone & solbær kompot
Tomat salat
125
m. pinjekerner, parmesan, ruccula & pesto
Tærte
140
m. courgette, gedeost, karamelliseret løg & castel franco salat
Havbars ceviche
155
m. blod appelsin, syltet løg
OKse tartar
155
m. ramsløg, croutoner & radicchio
Sandart
220
m. ærter, courgette, pancetta & musling sauce
Bagværk
Croissant
40
Kardemumme snegl
35
Pain au chocolate
40